New set up Project Manager(BBQ/Dist7)ID:12974

34,000,000 VND ~ 45,000,000 VNDDist 7Over 3 months ago

Overview

  • Salary

    34,000,000 VND ~ 45,000,000 VND

  • Industry

    -

  • Job Description

    1. Tư vấn và tìm mặt bằng thích hợp để mở Nhà Hàng của Công ty
    2. Thực hiện việc setup nhà hàng và quyết định phong cách nhà hàng phù hợp với văn hóa và khách hàng Việt Nam.
    3. Xây dựng mục tiêu kinh doanh của Nhà Hàng.
    4. Tạo chương trình Marketing của Nhà Hàng và tiến hành thực hiện
    5. Quản lý chất lượng món ăn, vệ sinh An toàn thực phẩm của Nhà Hàng
    6. Quản lý các Ca làm việc tại Nhà Hàng để đảm bảo việc Hoạt động của Nhà Hàng được suôn sẻ.
    7. Thiết lập kế hoạch tuyển dụng nhân viên và huấn luyện nhân viên tại Nhà Hàng
    8. Tìm kiếm thêm các nhà cung cấp cho Nhà Hàng và giữ mối quan hệ tốt với các nhà cung cấp
    9. Quản lý toàn bộ chi phí của Nhà Hàng
    10. Thông báo tình hình hoạt động của Nhà Hàng với Công ty Mẹ mỗi ngày, mỗi tuần, mỗi tháng
    11. Đây không phải là dự án chỉ giới hạn đến công việc mở cửa nhà hàng. Đây là dự án mà sẽ được tiến hành cho đến khi nhà hàng đó kinh doanh và đạt được lợi nhuận mục tiêu một cách ổn định. Đối với những Nhân sự có thể thực hiện được điều này và tiếp theo đó mở thành công nhà hàng thứ 3 và thứ 4 của Công ty, chúng tôi sẽ tiến cử lên vị trí Tổng quản lý Công ty Anrakutei Việt Nam. Vì vậy Chúng tôi đang muốn tìm kiếm những nhân sự có thể gắn bó lâu dài với Công ty và cùng giúp cho Công ty được phát triển bền vững.

    1. Consult and find suitable premises to open the restaurant of the company
    2. Make restaurant setup and decide on the style of the restaurant that suits Vietnamese culture and customers.
    3. Establish business objectives of the restaurant.
    4. Create the restaurant's marketing program and proceed with the implementation
    5. Manage the quality of food, hygiene and food safety of the restaurant
    6. Manage the shifts at the restaurant to ensure that the operation of the restaurant is smooth.
    7. Establish a staff recruiting plan and train staff at the restaurant
    8. Find more suppliers for the restaurant and keep good relationship with the suppliers
    9. Manage the entire cost of the restaurant
    10. Announcing the operation of the restaurant with the parent company every day, every week, every month
    11. This is not a project limited to restaurant opening. This is a project that will be carried out until the restaurant is operating and achieving a steady target return. For the staff to do this and then to successfully open the third and fourth restaurants of the company, we will be promoted to the position of General Manager Anrakutei Vietnam. So we are looking for people who can stick with the company and help the company to develop sustainably.

Qualifications

  • Requirement

    <MUST>
    - More than 3 years experience of management for restaurant
    - Experience of new set up for restaurant
    - Language ; English (Intermidiate level) or Japanese (N2 lebel)
    <WANT>
    - Experience of working in Gyushige, Gyukaku or Sumo BBQ
    - Working in Japanese restaurant
    - Marketing skill
    - Knowledge of the land price of Ho Chi Minh
    - Experience as HR
    - Have experience of advice and suggestion
    - Cooperativeness

  • English Level

    Intermediate Level

  • Other Language

    None

Additional Information